Skip to content

IN A POLITE SOCIETY, A WELL-MAINTAINED

SKINCARE ROUTINE IS ONE OF LIFE’S GREAT SUCCESSES

Violet Grey

KENNISMAKINGSBEHANDELING

De eerste behandeling bij SKINDIVIDUALS is een kennismakingsbehandeling. Hierbij bespreken we jouw wensen en wat de mogelijkheden zijn. Na een intake gesprek waarbij we alle belangrijke gegevens doornemen starten we met een grondige huidanalyse met de huidscan OBSERV520X. We stellen samen een behandelplan op en je krijgt een persoonlijk behandel- en product advies.
Met onze kennis en ervaring zorgen wij er samen voor dat jouw huid binnen korte tijd er gezond en stralend uit gaat zien!

Wat kom je te weten :

  • Hoe je jouw huid het beste thuis kunt verzorgen
  • Hoe je jouw huid zicht- en merkbaar kunt verbeteren
  • Hoe je jouw huid in optimale conditie kunt brengen en zichtbaar kunt verjongen.

KOSTPRIJS 1STE KENNISMAKINGSBEHANDELING 125€.

VERZORGEN

Je bent tevreden over jouw huid en wilt deze gaan/blijven verzorgen. Het is dan belangrijk om te weten wat jouw huidtype en huidconditie is. Dit bepaalt de behoefte van de huid. Bij de huidanalyse bekijken wij het vochtgehalte, talgproductie, elasticiteit en de hoeveelheid pigment in de huid. Na de huidanalyse stellen we samen met jou een behandel- en productplan op om jouw huid optimaal te kunnen verzorgen.

KOSTPRIJS VANAF 99€ tot 149€

VERBETEREN

Skindividuals therapeutic skincare zijn huidverbeterende behandelingen die er op gericht zijn de huid op meerdere fronten te behandelen. Therapeutische peeltechnieken, medische microneedling, led-therapie en combinatie behandelingen zorgen voor resultaatgerichte huidverbetering. We werken op een veilige en efficiënte manier in de diepere lagen van de huid voor een optimaal resultaat.

Je kunt dan denken aan verschillende huidproblemen zoals:

  • Acné
  • Rosacea
  • Pigmentverstoringen
  • Droge huid
  • Eczeem 
  • …..

KOSTPRIJS VANAF 139€ TOT 225€

Indien nodig , en indien je huidprobleem niet bij Skindividuals verholpen kan worden verwijzen wij je door naar een huidarts of een andere professional waar Skindividuals nauw mee samenwerkt.

Meer info

Als we een kuur opstarten is het van belang om tijdens een behandeling de thuisproducten te gebruiken die door ons geadviseerd worden zodanig dat het resultaat optimaal is.

Het is van belang je huid zo goed mogelijk te ondersteunen in haar natuurlijke functies zodat huidcellen optimaal kunnen presteren en functioneren. Wij denken op celniveau en dit is van belang om een huid goed te begrijpen.

Door de PH waarde van je huid in balans te brengen en te werken met verschillende concentraties aan zuren, is je huid beter in staat actieve ingrediënten op te nemen, optimaliseer je het effect van de behandeling en versterk je de zuurtegraad van je huid en daarmee ook haar barrière functie.

SLOW-AGING

Voor het verjongen van jouw huid zijn er verschillende behandelingsmogelijkheden. Om te kiezen welke behandeling het beste bij jouw huid past kijken we naar de conditie van je huid en wat jouw verwachtingen zijn. We werken op een veilige en efficiënte manier in de diepere lagen van de huid voor een optimaal resultaat.

*Slow-aging omdat we het huidverouderingsproces niet willen tegengaan, wij willen het huidverouderingsproces mooi laten verlopen.

KOSTPRIJS VANAF 139€ tot 249€

Back To Top
Zoeken
error: Content is protected !!
× Reserveer