Ga naar hoofdinhoud

Je wilt je huid verzorgen

Je bent tevreden over jouw huid en wilt deze gaan/blijven verzorgen. Het is dan belangrijk om te weten wat jouw huidtype en huidconditie is. Dit bepaalt de behoefte van de huid. Bij de Huidanalyse bekijken wij het vochtgehalte, talgproductie, elasticiteit en de hoeveelheid pigment in de huid. Na de Huidanalyse stellen we samen met jou een behandel- en productplan op om jouw huid optimaal te kunnen verzorgen.

Wat kom je te weten?

  • Hoe je jouw huid het beste thuis kunt verzorgen
  • Hoe je jouw huid zicht- en merkbaar kunt verbeteren
  • Hoe je jouw huid in optimale conditie kunt brengen en zichtbaar kunt verjongen.

 

Kosten €25,-
Indien je een behandeling boekt wordt dit verrekend met de behandeling.

 

Tijdens de Huidanalyse wordt er zoveel mogelijk informatie over de huid verzameld. We bespreken jouw wensen en de mogelijkheden om samen het mooiste uit de huid te kunnen halen.

Kennismakingsbehandeling

De eerste behandeling bij SKINDIVIDUALS is een kennismakingsbehandeling. Hierbij bespreken we jouw wensen en wat de mogelijkheden zijn. Na een intake gesprek waarbij we alle belangrijke gegevens doornemen starten we met een grondige huidanalyse met ons huidanalyseapparaat de MC750. We stellen samen een behandelplan op en je krijgt een persoonlijk behandel- en product advies. Met onze kennis en ervaring zorgen wij er samen voor dat jouw huid binnen korte tijd er gezond en stralend uit gaat zien!

Back To Top
Zoeken
error: Content is protected !!