Skip to content

SKINDIVIDUALS maakt zichtbaar wat met het blote oog niet te zien is…..

METEN = WETEN 

SKINDIVIDUALS PEELS

Onze huid vernieuwt zich voortdurend, bij een jonger iemand is de celdeling nog optimaal en vernieuwt de opperhuid zich in gemiddeld 24 dagen. Met het verstrijken van de jaren echter heeft onze huid steeds meer moeite om dit op een optimale manier te doen. Dode huidcellen stapelen zich steeds meer aan het huidoppervlak op en zodoende verliest de huid aan glans. Ook lijken rimpels hierdoor dieper en ziet men ophoping van pigment in de vorm van pigmentvlekjes.
Poriën kunnen ook steeds grover lijken en craquelé rimpeltjes nestelen zich en veranderen in permanente rimpels….
Gelukkig heeft je huidexpert(e) hierop een antwoord in de vorm van doeltreffende peels.
De werking van deze behandelingen gaat veel verder dan bijvoorbeeld een scrub beurt met een korrel crème. De keuze en de concentratie van de werkzame stoffen heeft ook een uitwerking op de vochthuishouding in onze diepere huidlagen, de aanmaak van collageen en elastine ( denk hierbij aan versteviging) , de aanmaak van pigment, alsmede op het immuunsysteem van onze huid.

Al deze punten hebben dus een grote invloed voor het verkrijgen van een gezond huidbeeld en zijn een absolute plus als het om huidverbetering of slow-aging gaat.
Een peeling is verreweg de meest grondige manier om doffe, dode huidcellen te verwijderen en om celdeling opnieuw te activeren.
Een kuur van peels wordt dikwijls ingezet, om specifieke huidcondities te verbeteren, een eenmalige behandeling is een ware ‘schoonheidsboost’.

HOE WERKT EEN PEELING?

De speciale aangepaste zuren van de peels verweken de bovenste lagen van de opperhuid, door de ‘kitsubstantie’ tussen de cellen op te lossen. Hierdoor laten de afgestorven huidcellen makkelijker los en wordt de celdeling gestimuleerd. Door als het ware het ‘dak’ boven de levende cellagen te verwijderen, komen er gezondere, mooiere huidcellen naar het oppervlak. De doffe, grauwe tint verdwijnt en maakt plaats voor een stralende, nieuwe huid. Een bijkomend voordeel is, dat de nieuwe, jonge huidcellen de werkstoffen uit de verzorgingsproducten beter opnemen!
Peelingseizoen
Onze peels zijn echter mogelijk, om het grootste gedeelte van het jaar behandelingen te ondergaan, aangezien de versterking en opbouw van de huid door de werkstoffen enorm wordt gestimuleerd. Uiteraard is de combinatie met een super beschermende UVA/UVB crème- hierbij een absolute must.
Bij huidverbetering en slow-aging vragen wij steeds om de thuisproducten te gebruiken. Pas dan kunnen wij een mooie opvolging en verbetering van de huid garanderen.

Back To Top
Zoeken
error: Content is protected !!
× Reserveer